Thursday, July 22, 2010

Nu, Jävlar

James Toney är en riktig tuffing. Han har varit världsmästare i boxning i många viktklasser och är just nu en tungviktare. Framförallt är han inte rädd för att slåss och även om han pratar mycket skit är han beredd att backa upp det. All respekt för denne mans attityd.

Photobucket
James Toney

Den 28:e Augusti går UFC 118 av stapeln och då händer det. En toppboxare ställer upp i UFC. Boxning mot "riktig" fighting. Toney känner inte att han behöver några fjolliga extraregler, som Ali Behövde för att inte bli krossad av Inoki på tiden det begav sig. Vi MMA fans har bitit ihop tänderna varje gång någon har sagt att MMA utövare inte skulle ha en chans mot en riktig boxare.



Den här gången kommer många boxningsfans att titta. Den här gången gäller det att visa en gång för att en två-dimensionell boxare blir krossad i en riktig fight.

Randy Couture är utvald för att representera de blandade kampsporterna. Han är just nu inte mästare, men har hållit bältet i både tungvikt och lätt tungvikt. Han är också 47 år gammal, och antagligen är det delvis därför han får denna fight. Toney är 41 och det skulle vara lockande för boxningsvärlden att skylla en förlust på att den relativt gamla Toney fick för ungt, spänstigt motstånd.

Photobucket
Randy Couture

UFC gör sitt bästa för att täppa till eventuella ursäkter och har även skrivit på ett kontrakt för flera fighter, för att kunna ge honom svårare motstånd, kanske till ockmed en mästarfight mot monstret Brock Lesnar (som måste sitt och svettas i bastun ett bra tag för att med nöd och näppe hamna under den övre gränsen till tungvikt) om han nu skulle råka knocka Couture.

Photobucket
Brock Lesnar

Hursomhellst så är det något som jag verkligen ser fram emot.


Toney Snackar


Couture Snackar

0 Comments:

Post a Comment

<< Home