Thursday, July 22, 2010

Mer Samuel.

Det händer så många saker att det är svårt att komma ihåg allt. Han är riktigt klurig, som när han hörde en liten bjäbbig hund skälla och stannade up och sa "Winnie hunden!"

Sedan gillar han att "läsa". Han tar gärna en stor bok och tittar på lite siffror och bokstäver. Han bläddrar ofta försiktigt. En dag så hörde jag lite brak och stök från hallen, gick dit och tittade och där satt han. Jag frågade vad han gjorde och han sa "läsa bok!". Jotack.

Photobucket

För några dagar sedan så bad vi honom välja ut en bok som vi kunde läsa för honom innan han skulle lägga sig. Vi förväntade oss Totte eller liknande, men han kom istället med Grishams "The Client". Som tur var så nöjde han sig med att bläddra lite.

Photobucket

Nu ser jag fram emot Fredag kväll, en rejäl köttbit och att kunna vara uppe lite längre. Om man har relativt lättuppnåeliga mål så är det inte så svårt att vara tillfreds.

Apropå detta är Sammisen inte heller särskilt svårflörtad. Alla som har pratat med honom på telefon vet att hans stora hobby är att:

Photobucket
ÅKABUSS!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home